PIONEARS PAARDENKAMP VOOR VOLWASSENEN LEVEL UP

26 Augustus 2024 - 30 Augustus 2024

10u-17u

Prijs: 520€

LAST MINUTE NOG 1 PLAATSJE VRIJ GEKOMEN!! 20 % korting geldig tot 5 juli als je nu inschrijft

Herbron en connecteer opnieuw met het innerlijke kind in jezelf. Het is nooit te laat om je te amuseren, een hele week tussen de paarden te zitten en heel veel bij te leren op een prachtige locatie!

Tijdens deze heerlijke week gaan we elke dag met de paarden aan de slag in een unieke combi van natural horsemanship, centered riding en ruitercoaching.

Hier staat jouw persoonlijke groei centraal en krijg je verschillende tools aangereikt om meer plezier en ontspanning te vinden in het paardrijden.

LEVEL UP

Level up is voor de ruiters die een stapje verder willen gaan en zich verder willen verdiepen in een gebalanceerde zit, veilig buiten rijden en open staan om zichzelf helemaal in de spiegel te kijken. Tijdens dit kamp bouwen we verder op een basis door uitdagendere oefeningen in grondwerk en ruitercoaching. Je krijgt inzicht in je diepste dynamiek als mens die je leert insluiten om het beste te halen uit je paardenskills. We doen een workshop working equitation en een heuse dagtocht (met 3 gangen).

Op donderdagnacht doen we een sleep-in in comfortabele tenten met kampvuur ter plaatse.

De andere dagen zijn extern of je kan natuurlijk een hele week logeren door te opteren voor een B&B in de buurt (zelf te reserveren, waaronder het prachtige “la douceur de miclette” hier op 50 m) of lekker avontuurlijk met je tent in onze weide kamperen (toeslag van 25 euro per nacht per persoon).

Deelnemen met eigen paard kan (toeslag van 20 euro per dag, stal of paddock buiten, water en hooi in begrepen, zelf krachtvoer voorzien)

Praktisch

Wanneer: maandag 26 aug tem 30 aug 2023

Prijs: 520 euro voor 5 dagen

inbegrepen: 1 sleep-in op donderdagavond met avondeten, ontbijt op vrijdagochtend en lunch. Zelf veldbed/matje en slaapzak meebrengen.

start -en einduur: telkens van 10h-17h

Leeftijd : vanaf 19 jaar

Inschrijven?

Wij werken bewust met een kleine groep om de persoonlijke begeleiding op maat te kunnen garanderen. Maximum aantal deelnemers is 6.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@pionears-paardenwereld.be. Betaling gebeurt na bevestiging en ontvangst van factuur.

Indien we je storting niet ontvangen hebben binnen de 14 dagen na de bevestiging heeft de organisator het recht om de plaats door te geven aan iemand anders.

Annuleren: Indien je 4 weken voor de startdatum annuleert krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug. Bij annulatie minder dan 4 weken voor de startdatum krijg je 50 % van het inschrijvingsgeld terug. Indien je binnen de 14 dagen annuleert wordt het bedrag volledig ingehouden. In geval van overmacht (ziekte) vragen we een medisch attest. Bij onvoldoende deelname heeft de organisator het recht de activiteit te verzetten naar een andere datum.