PIONEARS PAARDENKAMP VOOR KIDS

5 Augustus - 9 Augustus 2024

10u-17u

Prijs: 325€

NOG 3 PLAATSJES VRIJ !! In de 2de helft van augustus (van 5 tem 9 augustus) gaan we samen met 14 kids aan de slag in een creatieve, leerrijke en inspirerende paardenweek!

Voor wie?

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Ervaring met paarden/ paardrijden is niet vereist!

Wat gaan we doen?

Bij Pionears staat de persoonlijke ontwikkeling van het kind en het natuurlijk en bewust omgaan met paarden voorop. Dat betekent dat we naast het leren omgaan met paarden en leren natuurlijk paardrijden ook het kind begeleiden om te groeien naar meer zelfvertrouwen. Paarden zijn meesters in communicatie en geven feilloos feedback op je denken, voelen en doen.

Tijdens deze paardenweek voor kids met PK staan o.a. volgende activiteiten op het programma:

  • paardentaal leren
  • spelen met paarden
  • paardenomgang en verzorging
  • grondwerk met paarden
  • paardrijden
  • begeleide wandelingen te paard in de natuur
  • oefeningen en spelletjes om de rijvaardigheid en motoriek verder de ontwikkelen
  • oefeningen om elk kind in zijn/haar kracht te laten staan (equicoaching)

Praktisch

Wanneer: van 5 tem 9 augustus 2022

Prijs: 325 € voor 5 dagen (van maandag tem vrijdag).

Eten en drinken: Eigen boterhamlunch en tussendoortjes en waterfles mee te brengen.

Start en eind uur: van 10h tot 17h00.

Het dragen van een rijcap is verplicht (zelf te voorzien)

Inschrijven?

Wij werken bewust met een kleine groep om de persoonlijke begeleiding op maat te kunnen garanderen. Maximum aantal deelnemers is 14.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@pionears-paardenwereld.be. Betaling gebeurt na bevestiging en ontvangst van factuur.

Indien we je storting niet ontvangen hebben binnen de 14 dagen na de bevestiging heeft de organisator het recht om de plaats door te geven aan iemand anders.

Annuleren: Indien je 4 weken voor de startdatum annuleert krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug. Bij annulatie minder dan 4 weken voor de startdatum krijg je 50 % van het inschrijvingsgeld terug. Indien je binnen de 14 dagen annuleert wordt het bedrag volledig ingehouden. In geval van overmacht (ziekte) vragen we een medisch attest. Bij onvoldoende deelname heeft de organisator het recht de activiteit te verzetten naar een andere datum.