Missie Chacc

Pionears maakt onderdeel uit van het Centre for Horse Assisted & Creative Coaching , kortweg het CHACC.

Het CHACC begeleidt jou en je team via haar unieke en voortdurend evoluerende aanpak. De speciaal ontwikkelde CHACC methodiek combineert ervaringsgericht leren en beleven met creatieve bewustwording en de kracht van verbeelding. Dankzij de heldere en onmiddellijke feedback die de paarden geven, wordt de vertaalslag naar de dagdagelijkse leefwereld gelegd. De combinatie met creatieve technieken verdiept het veranderingsproces en zet je op weg naar je doel.

De CHACC methodiek vertrekt steeds vanuit 6 stappen:

  1. Ervaren
  2. Confronteren
  3. 1-zijn
  4. Nieuwe patronen vinden
  5. Verankeren
  6. Methodisch toepassen

Het CHACC wordt geleid door een samenwerking van 3 dames: Muriel Vandervorst (Coaching 2 Reflect), Dr. Els Schelfhout (Gentle Giants-coaching) en Dr. Marion Liberloo (Pionears). Het CHACC team werkt vanuit haar verschillende locaties in Brakel, Bornem en Neeroeteren, en werkt ook op afroep op locatie.

Het aanbod van CHACC bestaat uit 4 pijlers: T.W.A.P

T: Traject

Individuele coaching en team coaching in een gepersonaliseerd traject.

W: Workshops

een aanbod van workshops voor specifieke doelgroepen. Dit najaar zijn er workshops gepland voor jongeren in time-out, kinderen, ruiters, teams en leidinggevenden.

A: Academy

ondersteunen en begeleiden van onderzoek naar wederzijdse effecten van mens-paard interactie op persoonlijke ontwikkeling en groepsdynamiek door samenwerking met hogescholen en universiteiten, het organiseren van lezingen en congressen het aanbieden van stageplaatsen voor studenten.

P: Project

Regelmatig worden specifieke projecten gelanceerd waarbij er rond één thema doelgericht een actie wordt opgezet.

Voor haar projecten is het CHACC steeds op zoek naar sponsoring. Geïnteresseerd? Klik hier.